Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεχίζονται κανονικά οι προετοιμασίες για την Gamescom 2020, παρά τον κορονοϊό

*
Οι προετοιμασίες για τη φετινή διοργάνωση της Gamescom 2020 συνεχίζονται κανονικά. Παρά την υγειονομική κρίση που έχει φέρει ο κορονοϊός, γεγονός που οδήγησε πολλά events στην ακύρωσή τους (με την E3 να είναι μέσα σε αυτά), διοργανωτές της Gamescom δηλώνουν πως η έκθεση δεν πρόκειται να ακυρωθεί.

Σύμφωνα με ανθρώπους της διοργάνωσης, ο αποκλεισμός εκδηλώσεων για 1000 ή περισσότερα άτομα θα ισχύει στην Κολονία έως και τις 10 Απριλίου, κάτι που δεν επηρεάζει την Gamescom, η οποία, παραδοσιακά, διοργανώνεται το μήνα Αύγουστο (φέτος θα πραγματοποιηθεί από 26 έως και 29 του Αυγούστου).


Σε περίπτωση όμως που ακυρωθεί, εφόσον η κατάσταση με τον ιό δεν τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το καλοκαίρι, όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων θα αποζημιωθούν πλήρως.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*